• ALEŠ

DUŠE, KI OBSTANJEO

V kolikor menite, da imate nekaj v svojem domu, čutite nekakšno prisotnost se mi zdi najbolj pomembno pri vsem, da si stvari zabeležite. Meni je še zdaj žal, da si nisem za nazaj delal toliko beležk z dnevi in mogoče tudi urami. Sedaj, ko to počnem, torej beležim stvari, ki se mi dogajajo, nekako na daljši rok lahko opazim določene vzorce, ki se pojavljajo. Recimo sam pri sebi sem opazil, da sem najbolj dovzeten za sporočila z drugega sveta in za sporočila umrlih v drugem tednu po polni luni. V tretjem tednu po polni luni še vedno dovolj, vendar ne tako močno. Največji "mir" imam pa kakšen teden pred polno luno in kakšen teden po njej, kar se mi zdi čisto sprejemljivo glede na to, da se nekaterim takšne stvari dogajajo na dnevni ravni. Še vedno se pa seveda zgodi tudi kje vmes, vendar samo, če je res kaj nujnega. Prav tako sem z beleženjem ugotovil, da se sporočila, videnja, čutenja dogajajo med 3.30 in 4 uro zjutraj, med 12 in 14 uro ter med 17 in 18 uro. Tako nekako prepoznaš vzorce. Ponavadi se duše pojavljajo tako kot kakšna pesem na radiu, ki se vrti vedno ob isti uri. Na podlagi tega potem hitro določim ali gre za isto dušo ali je kakšna nova na obzorju.

Kako določimo ali imamo v hiši, stanovanju, itd., kakšno tavajočo dušo oziroma duha? Najbrž sem že večkrat omenil, da mi beseda duh ni pretirano všeč, zato raje uporabljam izraz tavajoča duša.

Najprej bi poudaril, da pišem na podlagi svojih izkušenj in doživetij, ki sem jih v tem času doživel. Primerov je toliko, kot je različnih duš in nikoli ni nič enako.

Eden izmed primerov je nek ponavljajoč vzorec. Duša želi nekaj povedati in nam vsak dan približno ob isti uri pokaže isto stvar ali pa se nam pokaže sama, slišite ropot vsak dan točno ob isti uri, je v enem delu ali kotu doma občutek hladu zelo izrazit,...? V prvi fazi izločite vse morebitne dejavnike kot so prepih, slabo tesnenje oken ali vrat, pralni stroj sosede, strojnica dvigala v bloku, miši, podgane,.... Eden izmed mojih primerov je bil, da sem cel teden ob isti uri videl žensko rdečkastih las, srednjih let, ki sedi na stolu s prekrižanimi nogami. Nič ni povedala, hotela, spraševala... samo sedela je in gledala. Šele po celem tednu sem dobil sporočilo, da sem ga lahko prenesel določeni osebi. Spet naslednjič sem cel teden videl žensko obleko z rožami, samo obleko in nič drugega. Prav tako je trajalo dober teden, da sem prejel sporočilo. Priznam, da me je to včasih nerviralo, sedaj pa pustim času čas in se ne obremenjujem s tem, kdaj bo sporočilo prišlo. S tem sem se moral naučiti živeti, se s tem sprijazniti in sprejeti ta dar, ki sem ga dobil. Sicer še nisem dobil odgovora zakaj ampak pustimo to za drugič.

Tudi meni se včasih dogaja, da se kakšne duše ustrašim, če bi rekel, da se mi to ne zgodi bi lagal. Vendar to ni tak strah, da se dejansko bojim, ampak je občutek nekako tak kot, če te nekdo prestraši, ko se skrije za vogal in je potem ves vesel, ker si se ustrašil. Tudi duše delujejo na podoben način. Nekateri so bolj mirni ˝pridni˝, spet drugi ˝nagajivi˝ in jim je zelo smešno, ko naredijo kaj takšnega. Načeloma pa nimam nimam nekih slabih izkušenj s takšnimi dogodki.


Zakaj duše ostanejo med nami?


Nekatere duše ostanejo, ker imajo še kaj za dokončati, povedati, imajo še kakšno nedokončano željo..., ali pa enostavno nekomu niso povedali, da jih imajo radi. Mislijo, da če bodo šli v luč tega več ne bodo mogli storiti, torej ne bodo več prišli nazaj med nas. Duše samomorilcev so najtežje in najmočnejše. Ponavadi jim je žal, da so to storili ali pa jih je sram, stvar obžalujejo ali pa samo želijo sporočiti zakaj to to naredili. Včasih menijo, da si zaradi svojega dejanja sploh ne zaslužijo oditi v nebesa oziroma v luč. Ostanejo pa tudi duše ljudi, ki so umrli nenadne smrti. Čutijo neko obžalovanje, žal jim je da je do tega prišlo in bi to radi sporočili živim. Te duše so tudi energijsko najmočnejše.

Najbolj težke in zlobne duše so pa tiste, ki so v življenju nekomu naredile nekaj slabega in se bojijo, da bodo šle v pekel in se zadržujejo tu iz nekakšnega "strahu". Njihova energija je slaba, črna, neprijetna, včasih jo čutim, ko pridem nekam v hišo, se s kom rokujem in čutim, da je nekaj prilepljeno nanj. Ta slaba energija, ki je na nekoga prilepljena manipulira z njim, mu usmerja dejanja, možgane razmišljanje... Enkrat se mi je zgodilo, da sem nekomu predal neko sporočilo, kasneje sem se malo ulegel. Naenkrat sem na vratu občutil roki, ki sta me začeli dušiti tako močno, da sem komaj prišel do sape. Očitno sem nekoga zelo razjezil. Seveda takšni dogodki nikakor niso prijetni, vendar je veliko huje, če pokažeš strah. S strahom se te energije le še krepijo in polnijo. Najbolje je, da se takim energijam ognemo, če pa ne gre drugače pa se spopademo s to negativno energijo s svojo energijo. Sam pokličem nadangela Mihaela v pomoč že prej pa tudi kasneje. Moč nadangela Mihaela je tako neverjetna, močna, mogočna, da jo je nemogoče opisati.

Skoraj vsi ljudje imajo neko nadnaravno izkušnjo. Veliko jih ne upa govoriti o tem. Skoraj vsi s katerimi sem govoril so mi pa tudi povedali za kakšno svojo izkušnjo.

Največkrat ljudje vidijo kakšno senco, občutijo tesnobo, slišijo zvoke, občutijo hlad. Te stvari duše počnejo, da dobijo pozornost. Verjemite, da niste edini, ki ste to doživeli, v vsem tem niste sami in če vas mučijo te stvari je najbolje, da se o tem pogovorite, da gre ven iz vas, če ne gre drugače se lahko obrnete tudi name. Eden izmed takih primerov pri nas doma je bil, ko umrla ženina teta in se je prišla posloviti. Poslavljala se je 3 dni. Prvi dan sva se oba z ženo zbudila, ker je začelo v dnevni sobi tresti stekleno mizo tako močno, da naju je oba zbudila. Ni bil potres, ker se nikjer drugje ni nič treslo. Tresenje mize in hrup je trajalo tako dolgo dokler nisem vstal in šel v dnevno sobo. Pogovoril sem se s teto, ji povedal, da vemo, da je ona in da nas veseli, da se je prišla posloviti. Imeli smo psa, ki je bil v kotu tako prestrašen, da še nekaj časa ni prišel k sebi. Naslednji dan naju je zopet z ženo zbudilo premikanje stolov v kuhinji. Žena je dala odejo čez glavo in mi rekla naj se grem kar jaz pogovorit. Seveda sem zopet vstal in situacija se je pomirila. Tretjo noč sva oba upala, da bo bolj mirna, vendar seveda temu ni bilo tako. Tretjo noč pa je začelo ropotati po radiatorjih, tako močno in glasno kot bi z palico vlekel po rebrih radiatorjev gor in dol. Tretji dan sem prav tako vstal in ji povedal, da je žal umrla in da mora naprej v luč in nebesa. Nekatere duše namreč niti ne vedo, da so umrle in to niti ni tako redek pojav. Naslednjo noč smo imeli potem mirno, vendar sva še kar nekaj dni spala bolj v pozoru. Težava nastane, ko se take stvari dogajajo, ko si sam in nihče drug tega ne vidi in ne sliši. Tukaj sva oba zelo dobro slišala in ni bilo dvoma o nekih halucinacijah ali namišljenih dogodkih.

V kolikor menite, da imate v hiši tavajočo dušo in želite, da odide si lahko na začetku pomagate z različnimi stvarmi. Sam bom opisal tiste stvari, ki so med vsemi stvarmi najbolj pomagale meni. Ker se duše večkrat obrnejo name, da prenesem kakšna sporočila se teh stvari poslužujem kar pogosto, ker niti ne želim, da se zadržujejo, če smo stvar opravili. Po mojem mnenju je najbolje hišo blagosloviti z sveto vodo in kadilom, ter zraven seveda tudi kaj zmoliti. Lahko uporabite kadilo, ki ga uporabljajo v cerkvah, vendar naj bo blagoslovljeno ali pa zvitek žajblja ali kakšnega drugega kadila, ki vam je pri srcu. Beseda molitev ne pomeni nujno molitev kot takšna, ampak je lahko tudi pogovor, kot bi se pogovarjali s človekom, saj je nenazadnje ta duša nekoč bila človek. Tudi, če se vam to še nikoli ni zgodilo, ali pa se vam ne dogaja je vseeno dobro vedeti kako ravnati v teh primerih, kajti nikoli ne veste, mogoče se vam kdaj v življenju ravno to začne dogajati. Včasih so duše prilepljene na tudi na določene predmete od katerih se ne morejo ločiti. Morda boste kdaj kakšen predmet iz kje prinesli domov recimo iz bolšjega trga ali pa boste kakšen predmet podedovali. V kratkem se vam bodo lahko začele dogajati čudne in nepojasnjene stvari. V popolni veri in zaupanju v pomoč angelov damo duši jasno sporočilo, da je ne želimo v svoji hiši in želimo, da odide na drugo stran v luč ali nebesa. Povemo tudi, ker se mogoče ne zaveda, da je umrla in da želimo, da zapusti našo hišo in odide na pot proti luči ali nebesom. Potrebno je blagosloviti celo hišo od vrha do tal vse kote in skrite kotičke. Postopek je včasih potrebno ponoviti večkrat. To lahko izvedete popolnoma v lastni režiji. V kolikor pa še vedno ne zapusti prostora pa morate poiskati kakšno pomoč nekoga, ki se s tem ukvarja. Seveda je spet dobro vedeti, da so vmes tudi šarlatani. Osebno priporočam, da za pomoč najprej prosite vašega župnika ali pa mi pošljite email in bomo poizkusili najti kakšno rešitev. Lahko pomagam tudi sam, imam pa tudi nekaj kontaktov s katerimi si lahko pomagate.93 views2 comments

Recent Posts

See All