• ALEŠ

JUTRI

Updated: Jul 28


Angelsko sporočilo zapisano po nareku.


Jutro bo jutri.


Nihče ne ve kaj prinaša jutri, prav tako nihče ne ve kaj prinaša danes.


Nihče ne ve kaj bo jutri odneslo stran in kaj bo jutri prineslo nazaj.


Jutranje jutro ima svoj dan, svoj čar in svoj zvok.

Iz danes na jutri je samo jutro, je samo noč.


Danes zvečer je le še spanje jutri je novo garanje.


Jutri bo nov dan z novimi presenečenji in doživetji.


Jutri sledi šele jutri, zato morate danes živeti za danes in ne danes živeti za jutri.


Danes živite za danes, ne za jutri, za jutri boste živeli jutri.


Jutri je čisto nov dan, nov dan za nove zamahe, zdrahe, nova doživetja, ki so svetu sveta so lepa in na novo spočeta.


Danes rojijo po glavi misli na jutri, vendar misli ne vedo, kaj bo jutri prineslo.


Močno poudarjam, da bodo dejanja, ki jih naredite danes, kljub vaši močni in neskončni želji na najboljše, šele jutri pokazala kaj bodo prinesla. Kar boste naredili danes, bo vplivalo na vas jutri, kajti vsaka posledica ima vzrok. Torej, če nekaj povzročite danes, to vpliva na jutri, se vleče naprej in naprej na nov jutri, ko zopet storite neko napako in vpliva na naslednji jutri. Posledica vaših današnjih napak se vleče v nedogled zato danes dobro razmislite, kaj boste naredili danes, da bo jutri lepše. Posledica vašega današnjega dobrega dejanja bo dvignila dobro energijo, ki jo boste iz danes prenesli na jutri in se bo posledica vašega današnjega dobrega dela vlekla v nedogled, na jutri in jutrajšnji jutri. S tem boste povzročili val in to energijo prenesli tudi na druge, ki bodo danes delali dobro za jutri. Nadgradnja dobrih človeških del se bo nagradila s tem, da bo človek kaj dobrega naredil tudi za druge in ne samo zase. V mislih imam skrb za sočloveka. Egoizem uničuje celotno človeško družbo. Vsa dobra današnja dejanja prinašajo smisel življenja na višji ravni in na ravni celotne družbe, ko ima posledica današnjih dejanj vzrok v jutrišnjem dnevu. Vzrok, ki ste ga sprožili danes potuje v posledico, ki se bo zgodila jutri in predstavljajte si koliko dobrih vzrokov ter posledic dobimo, če se vas k tem dejanjem vključi več, še več in vsak dan več. Posledice dejanj so neomejene. Niso omejene navzgor, prav tako niso omejene v širino in količino. Več kot vas je, bolj so posledice vzroka lahko dobre in vplivajo na vaše vsakdanje življenje in bivanje na tem planetu. V kolikor se bo ideja o boljšem jutri razširila po celem svetu bo posledica seveda boljši in bolj razumevajoč svet. Svet poln idej in poln dobrih energij. Seveda tega ne morete pričakovati iz danes na jutri. Vendar, če danes to naučite svoje otroke in bodo oni naučili svoje, se bo v nekaj generacijah svet izboljšal. Ljudje se od nekdaj razvijate. Človeštvo je nagnjeno k razvoju že skozi celotno obdobje. Razvijate se na različnih nivojih. Sami danes naredite nekaj dobrega, kar bo imelo za posledico nekaj dobrega za jutri, to miselnost delite tudi z drugimi vendar brez idealističnega vsiljevanja idej ampak le in samo s svojim vzgledom. Le vzgled je tisti, ki bo jutri našel že danes, danes bo našlo jutri, včeraj je že mimo. V kolikor se niste včeraj odločili prav, se dajte vsaj danes odločiti prav za jutri, jutri pa za dan po jutrišnjem. Včeraj ne obstaja več in ga pozabite, se iz izkušenj in napak kaj naučite in le za danes živite. Jutri na strani pustite, ker je danes dolg dan in se od včeraj z lepimi besedami poslovite.

Posledice današnjih dejanj izveste jutri, zato danes za danes živite in se skupaj jutra veselite preden danes zaspite.


Čez življenje oddrvite, ko hitro jutru sledite, ga danes ne pozabite, ga jutri v jutru ulovite ker vam danes sledi, da ga obdržite.


Jutri bo sladko in živo, ker bo današnji dan jutru oddalo kar se bo danes zapisalo.


Včeraj bo na napakah kaj poiskalo, lahko bo končno zaspalo in se ne bo več svetu prikazalo.

Jutri bo smisel jutra na duhovnem svetu iskalo in bo sonce med zvezde že zjutraj posijalo.


V svetlobo vas bo gnalo, skupaj po obrazu, po licih svetlo obsijalo in vas v svet duš za vedno poslalo.


Zato naj tisti kdor ve, kaj prinaša jutri, prav tako danes naredi nekaj, da si ga bodo ljudje zapomnili tudi jutri.


Vsak starš želi nekaj pustiti za svoje otroke - za jutri, prevečkrat pa je to materiala zadeva in manjkrat ljubezen. Prostor za bivanje morda imate, vendar brez napredka v mišljenju za svoje otroke ne storite dosti. Danes naredite nekaj za jutri, kar bo vplivalo na ta dober jutri in se vas bodo otroci spominjali po tem kar ste naredili danes in se vleče v jutri.

Le tako bo danes vplival na jutri in bo posledica današnjega dejanja lahko napredek, bo posledica lahko dobra in svetla prihodnost jutrišnjega dne.


Ako danes naredite kaj dobrega za jutri, bo sledil še lepši jutri in bo lep danes in bo lep jutri.

Lep jutri pa prinese še lepši nov jutri, ki ga zaznamuje danes, ko bo tukaj jutri.
 

16 views0 comments

Recent Posts

See All