• LITERARNI NATEČAJ ZA ANGELSKO ZGODBO 2021

OZDRAVITEV - zgodba št. 73

Skozi celo življenje sem trpela zaradi astme. Decembra 2003, ko sem bila stara osemindvajset let sem stala pred ogledalom v svoji spalnici v večerni obleki. Z možem sva se odpravljala na zabavo, ki jo je organiziralo njegovo podjetje. Ko sem stala pred ogledalom in prekrivala tu in tam kakšno obrazno gubico sem nenadoma zaznala še en obraz v ogledalu. Bila je prečudovita ženska, obkrožala jo je čudovita modrikasto-bela aura in naenkrat mi je postalo zelo vroče. Kmalu zatem pa sem slišala ženski glas, ki mi je rekel ˝Kmalu boš dobro˝.

Kar naenkrat se mi je začelo zelo vrteti v glavi. Imela sem grozen napad astme in počutila sem se, kot da mi nekdo vroče žeblje zabada v pljuča. Preden sem lahko poklicala svojega moža sem začutila, kako drsim v nezavest. Spomnim se, da sem jasno začutila, da je del mene ležal na postelji, moja duša pa je bila nad tem ubogim piskajočim telesom na postelji. Skrbelo me je, ker fizično nisem mogla dihati, po drugi strani pa še nikoli nisem doživel tako čudovitega občutka svobode. Začutila sem kako lebdim in se pomikam navzgor. Zdelo se je, da grem skozi strop svoje sobe in sem videla celo naselje. Potem je vse postalo dokaj nadrealistično in počutila sem se, kot da odhajam v drugo dimenzijo časa, kot čez nek predor, skozi katerega sem vedela, da moram iti. Videti je bilo, da me je sila začela vleči in vleči. Zaskrbelo me je, da morda ne bi bilo dobro, če bi me potegnilo v predor. Pred seboj sem videla, kot se spominjam, da me je obkrožala močna svetloba, ki se je v tistih prvih trenutkih napad zdela, kot da se je ovila okrog mene. V daljavi sem videla mesto, ki je bilo videti kot iz kristala. Sončna svetloba se je odbijala s streh in oken, zdelo se mi je čudovito. Z vsem srcem vedela, da želim vstopiti v to mesto. Tudi od daleč se je čutila ljubezen, ki izvira iz njegovih zidov. Ko sem naredila nekaj korakov na poti, ki je vodila v kristalno mesto, se je lepota svetlobe, ki me je zajela, nenadoma odela v podobo ljubke dame v ogledalu. Nebeško bitje je bilo zdaj oblečeno v briljantno belo haljo. Izraz na obrazu je bil nekoliko strog, vendar sem čutila njeno prisotnost, ki projicira občutke brezpogojne ljubezni. Čeprav čudovita dama ni imela kril, ki naj bi jih angeli nosili, je vseeno izgledala natanko tako, kot sem nekako vedela, da bi morali izgledati angeli. ˝Čeprav je kristalno mesto čudovito in vem, da ga občudujete, niste pripravljeni iti tja,˝ je rekel angel z glasom, ki je vibriral v moji duši. ˝Čutim, da pripadam tja˝ sem odgovorila. Počutila sem se, kot da je to moj resnični dom. Angel se je samo nasmehnil, nato pa pokazal z iztegnjeno roko v kateri je imel kristal, katerega je zalučal proti mojemu telesu. Čudno se mi je zdelo, ampak začutila sem čudovito energijo, ki se je razlivala tako v duši kot v telesu, niti ne vem, kako bi lahko to opisala.

Naslednja stvar, ki sem se je zavedala je bila, da sem bila pri možu v naročju. Prišla sem k sebi in mož je vztrajal, da me odpelje na urgenco, da me pregledajo. Kasneje, ko se je posvetoval z zdravnikom me je vprašal kam sem dala inhalator. Inhalatorja nisem imela pri sebi. Zdravniku na urgenci sem pojasnila, da imam astmo že od otroštva. Zdravnik se je začudil, me zmedeno gledal in znova poslušal moja pljuča. ˝Pljuča se mi zdijo malo preobremenjena,˝ je rekel, ˝ampak nikoli ti ne bi diagnosticiral, da imaš astmo.˝

Po tem dogodku sem v celoti prenehala uporabljati inhalator. Ne vem, zakaj sem bila blagoslovljena s takim zdravljenjem s strani angelov. Zaradi hude astme sem se odločila, da ne bom imela otrok, vendar sem si kasneje premislila in kmalu postala zanosila in rodila fantka.

Morda bo nekoč moj otrok posebna oseba, ki bo opravljal delo angelov na zemlji.


H. za


LITERARNI NATEČAJ ZA ANGELSKO ZGODBO 202121 views0 comments

Recent Posts

See All