• ALEŠ

ZVEZDA UPANJA - ANGELSKO SPOROČILO

11.12.2020 dobim angelsko sporočilo, katerega sem se odločil deliti skoraj z vsemi, ki jih poznam. Sporočilo, ki mi je bilo narekovano gre takole:

Danes okrog 17 ure oziroma ob sončnem zahodu se bo na nebu prižgala nova zvezda, ki se bo imenovala Zvezda upanja. Zvezda upanja naznanja umiritev razmer, kaže luč in svetlo pot naprej.

Nato sem vsem predlagal, da skupaj okrog 17 ure skupaj tudi mi v nebo, vesolje, nebesa,... pošljemo kakšno lepo misel, zahvalo, željo, molitev, ...

Naslednje jutro se zbudim okrog 3.30 zjutraj čisto prepoten. V sanjah me je zbudila zvezda, ki je bila tako močna, da me je skoraj vrgla iz postelje. V kolikor se začnem zbujati ob teh urah se vedno kaj dogaja na tisti strani. Slika in sporočilo v sanjah pa zopet naslednje sporočilo:

Prižgala se bo zvezda, ki nakazuje upanje in boljšo prihodnost za človeštvo, imenovala se bo Zvezda upanja. Slika v sanjah pa taka, da je bila ta zvezda zelo močna, nekako je izstopala, ne vem zakaj, ampak je bila močnejša od vseh ostalih, zasenčila je ostale, ogromna množica ljudi je gledala v nebo in jo nekako videla, kot, da je vidna vsem ljudem na svetu.

Kasneje tega dne me je tako mučilo vprašanje kaj se dogaja s to zvezdo, da sem prebrskal internet po raznih ključnih besedah o zvezdi 2020, močna zvezda 2020, zvezda upanja 2020... in našel naslednja članka, ki sta končno razložila moje sanje in sporočilo. Torej lahko sklepam, da nekaj bo že na tem - sicer pa upanje umre zadnje.


https://si.aleteia.org/2020/12/11/redka-planetarna-poravnava-nam-bo-v-letosnjem-decembru-prinesla-bozicno-zvezdo/

in

https://sensa.metropolitan.si/osebna-rast/prihaja-mocno-zarenje-jupitra-in-saturna-decembrski-cudez/


Naslednji dan pa zopet angelsko sporočilo:


Zvezde, ki kažejo pot, kažejo pot upanja. Vendar le ena je najsvetlejša na nebu in najlepša med njimi. Je zvezda upanja, ljubezni in spoštovanja. Je zvezda kraljestva ljudi, ki nam ponoči kaže zvezdno pot med brati in sestrami.

Še danes prižge se, kot se je prižgala zvezda betlehemska in tako kot je betlehemska zvezda kazala pot do kralja vam bo zvezda upanja kazala pot upanja v teh težkih časih.

Zima je tu in bliža se božič, ko skupaj z družino prižgete luči in se spomnite poti. Poti, ki je prehodil Jezus za človeštvo.

Nato se sporočilo nadaljuje z molitvijo:

O Bog, pokloni vsem ljudem mir in naj virusi tega sveta izpuhtijo stran, izpuhtijo v nebo, kjer se bodo uničil v neskončni temi luči. Skupaj s teboj nas ne bo strah, skupaj s teboj bomo zmagali in ne obupali nad kraljestvom luči.

29 views0 comments

Recent Posts

See All

JUTRI